Trygga din ekonomiska framtid

Den 2 december arrangerade vi tillsammans med Vårdförbundet en kursdag som handlade om pension och fonder. 60 kursdeltagare, alla medlemmar i Vårdförbundet lyssnade på de engagerade föreläsarna Kristina Kamp som pratade om den allmänna pensionen, Carina Blomberg som pratade om tjänstepensionen och Hanna Helgesson som berättade om fonder och fondsparande. Både föreläsarna och kursmaterialet fick höga poäng i kursutvärderingen med ett snitt över 4 på en skala 1-5 där 1 är mycket dåligt och 5 mycket bra. Deltagarna tyckte också att de kommer att ha stor nytta av kursen.

Quiz
Kursdagen inleddes med att deltagarna fick svara på 20 frågor i en quiz. Efter alla föreläsningar fick de svara på samma frågor en gång till. Vid första omgången av quizen låg gruppens medelvärden av antal rätt på 10,7. Vid den andra omgången låg gruppen medelvärde på 16 rätt av 20. Bra jobbat tycker vi som arrangerat kursen.

Citat från kursutvärderingen: ”Bra kurs, känner mig peppad att sätta mig in mer i dessa frågor. Nu känns det inte bara nödvändigt utan också KUL! Jättebra!”