Bli medlem

Vill ni samarbeta kring finansiell folkbildning i en oberoende miljö? Här hittar ni mer information för att ansöka om medlemskap i nätverket.

Kontaktperson

Vanda Brandt

Projektledare

E-post: vanda.brandt@fi.se

Tel: 08-40898343

Nationella nätverket för finansiell folkbildning har i dag över 100 olika myndigheter, organisationer och företag som samarbetar, initierar, utvecklar och inspirerar varandra i frågor om folkbildning i privatekonomi. Ni som vill samarbeta kring finansiell folkbildning i en oberoende miljö är välkomna att kontakta kansliet för mer information och för att ansöka om medlemskap. Medlemskap i nätverket är kostnadsfritt.

Villkor för medlemskap

Medlemmar ska vara företag, myndighet, organisation eller annan juridisk person och verksamheten ska ha de tillstånd som fodras. Finansiering av aktiviteter inom Nationella nätverket för finansiell folkbildning sker på medlemmarnas egna frivilliga bekostnad. Nätverkets verksamhet och utbildningsmaterial är gratis och fritt från reklam.

Årliga nätverksträffar

Kansliet samordnar nätverksträffar med olika privatekonomiska teman där medlemmarna är välkomna att delta, vanligtvis 1-2 gånger årligen.

Var och en kan vi göra mycket. Tillsammans kan vi göra mer!