Sök

158 träffar hittades

Nätverksträff – Samhällsekonomiska förändringar

Den 11 januari höll Nationella nätverket för finansiell folkbildning en nätverksträff med tema "Samhällsekonomiska förändringar". Träffen genomfördes både fysiskt i Finansinspektionens lokaler och digitalt via Zoom.

Nyhet 15 jan 2024

Året som gått 2023

Ännu ett spännande och händelserikt år har passerat med flera utbildningar, utbildningsinsatser och projekt för att sprida kunskaper i privatekonomi. Under året har vi även arrangerat en nätverksträff för våra medlemmar med intressanta föreläsningar och diskussioner. Här kan ni läsa om några höjdpunkter från året som gått.

Nyhet 12 dec 2023

Öppna seminarier om ekonomi

Under oktober anordnar nätverket, i samarbete med Finansinspektionen, två digitala seminarier om privatekonomi. Ett är riktat till ensamstående föräldrar och det andra till seniorer.

Nyhet 15 sep 2023

English

The Swedish National Network on Financial Education is a Swedish network that consists of authorities, organisations and companies that work together on, initiate, develop and inspire one another in matters related to education of the general public in financial matters.

Höstens utbildningar

Nu startar en ny termin fylld av Gilla din ekonomis utbildningar i privatekonomi. Vi träffar bland annat Svenska kyrkan, budget- och skuldrådgivare, seniorer från några av Sveriges största seniorförbund, samhälls- och hälsokommunikatörer, Riksförbundet för frivilliga samhällsarbetare (RFS) och flera hjälporganisationer som möter personer i ekonomisk utsatthet.

Nyhet 1 sep 2023

Glad sommar!

Från den 15 juli har Nationella nätverket för finansiell folkbildnings kansli sommarstängt. Mejlar du oss på finanskunskap@fi.se svarar vi dig från den 31 juli.

Nyhet 28 jun 2023

Nätverksträff – Bedrägerier

Den 23 maj höll Nationella nätverket för finansiell folkbildning en nätverksträff med tema "bedrägerier". Träffen genomfördes både fysiskt i Finansinspektionens lokaler och digitalt via Zoom.

Nyhet 25 maj 2023

Hur kan jag prata pengar med mina barn?

Den här veckan är det dags för den globala temaveckan Global Money Week, vars syfte är att uppmärksamma vikten av privatekonomisk kunskap bland barn och unga. Men hur ska man som förälder egentligen prata om pengar med sina barn? Och när det passar det att göra detta?

Nyhet 20 mar 2023

Lär dig mer om privatekonomi på vår nya webb

Välkommen till nya gilladinekonomi.se! Den nya webbplatsen riktar sig till dig som konsument och som vill öka dina kunskaper i privatekonomi. På webben finns oberoende fakta och information som är framtaget för att hjälpa dig att navigera bättre i din privatekonomi.

Nyhet 9 feb 2023