Sök

152 träffar hittades

Nätverksträff – Bedrägerier

Den 23 maj höll Nationella nätverket för finansiell folkbildning en nätverksträff med tema "bedrägerier". Träffen genomfördes både fysiskt i Finansinspektionens lokaler och digitalt via Zoom.

Nyhet 25 maj 2023

Hur kan jag prata pengar med mina barn?

Den här veckan är det dags för den globala temaveckan Global Money Week, vars syfte är att uppmärksamma vikten av privatekonomisk kunskap bland barn och unga. Men hur ska man som förälder egentligen prata om pengar med sina barn? Och när det passar det att göra detta?

Nyhet 20 mar 2023

Lär dig mer om privatekonomi på vår nya webb

Välkommen till nya gilladinekonomi.se! Den nya webbplatsen riktar sig till dig som konsument och som vill öka dina kunskaper i privatekonomi. På webben finns oberoende fakta och information som är framtaget för att hjälpa dig att navigera bättre i din privatekonomi.

Nyhet 9 feb 2023

Missa inte vår uppdaterade broschyr Fonder

Nu finns Gilla din ekonomis nya uppdaterade broschyr Fonder. I broschyren har vi samlat fakta och inspiration som kan hjälpa dig till ett givande fondsparande och ge dig kunskap och insikter om vad som är bra att tänka på ifall du vill börja investera i fonder. Broschyren går bland annat in på vad en fond…

Nyhet 19 jan 2023

Tidningsbilaga ska nå kvinnor med sparkunskap

”Är du chef över dina drömmar?” ”Ta makten över din ekonomi”. ”Därför borde du investera på börsen”. Så lyder några av rubrikerna i Finansinspektionens bilaga som skickades ut i 2 301 exemplar via tidningen Amelia i mellandagarna. ​​​​​​​​​​​​​Tillsammans med tidningen Amelia har Finansinspektionen tagit fram en fysisk bilaga på och en kortare digital artikel som…

Nyhet 16 jan 2023

Ny i Sverige

Privatekonomi del 3 är en utbildning för samhälls- och hälsokommunikatörer samt socialsekreterare och flyktinghandläggare.

Bli medlem

Vill ni samarbeta kring finansiell folkbildning i en oberoende miljö? Här hittar ni mer information för att ansöka om medlemskap i nätverket.

Nyhetsbrev

Här hittar du vårt nyhetsbrev riktat till medlemmar där vi bland annat skriver om aktuella och kommande händelser inom nätverket.

Money Week

Om vikten av kunskaper i ekonomi för barn och unga. Money Week är en årlig temavecka då utbildning i privatekonomi för barn och unga uppmärksammas.

Nyheter

Här hittar du aktuella nyheter som rör nätverket och finansiell folkbildning.