Uppdaterat utbildningsmaterial för hösten 2021

Nu finns det uppdaterat utbildningsmaterial för hösten 2021 för dig som gått någon av våra utbildningar ”Trygga din ekonomiska framtid” eller ”Tryggare ekonomi på äldre dar”.

Besök din utbildningssida för att ladda ner presentationer som du kan använda när du ska sprida kunskapen vidare, till exempel via en informationsträff eller studiecirkel. Materialet får användas av dig som gått någon av Gilla din ekonomis utbildningar.

Behöver du som vidareinformatör fräscha upp dina kunskaper? Eller är du som privatperson intresserad på att lära dig mer om privatekonomins olika delar? Gå gärna vår digitala e-utbildning om privatekonomi. Utbildningen är öppen för alla och tar cirka en timme. Här får du baskunskaper inom en rad ekonomiska områden. Utbildningen är uppdelad i fyra delar: Budget, betala & försäkra, Spara & låna, Pension och Familjejuridik.

Missa inte heller våra fem broschyrer som tar upp olika privatekonomiska områden. Broschyrerna kan kostnadsfritt beställas av alla vidareinformatörer oberoende av vilken utbildning du gått.

Presentationer – Trygga din ekonomiska framtid

Presentationer – Tryggare ekonomi på äldre dar

Tryckta broschyrer kan beställas här!