Lär dig mer om privatekonomi på vår nya webb

Välkommen till nya gilladinekonomi.se! Den nya webbplatsen riktar sig till dig som konsument och som vill öka dina kunskaper i privatekonomi. På webben finns oberoende fakta och information som är framtaget för att hjälpa dig att navigera bättre i din privatekonomi.

Välkommen till nya gilladinekonomi.se! Den nya webbplatsen riktar sig till dig som konsument och som vill öka dina kunskaper i privatekonomi. På webben finns oberoende fakta och information som är framtaget för att hjälpa dig att navigera bättre i din privatekonomi.

Vanda Brandt, FI

Till skillnad från den tidigare versionen riktar sig den nya webbplatsen främst till dig som konsument och som vill öka dina kunskaper i privatekonomi. Den nya webbplatsen är ett steg i riktningen mot att sprida vårt material om privatekonomi på ett så effektivt sätt som möjligt. Mycket av Gilla din ekonomis material är öppet för alla och förhoppningen är att det nu är synligare och lättare för dig som konsument att ta del av, säger Vanda Brandt, kommunikatör på FI.

Fliken Privatekonomi

Fliken Privatekonomi är inte ny på webbplatsen men har i den nya versionen lyfts fram tydligare. Under Privatekonomi är materialet indelat i fyra ämneskategorier (Budget, betala & försäkra, Spara, investera & låna, Pension och Familjejuridik). I varje ämneskategori hittar du utbildningsmaterial som e-utbildning, broschyrer, filmer och podcast. Målsättningen är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som besökare att hitta material om det du är intresserad av att lära dig mer om.

Flikarna Nätverket och kursdeltagare/lärare

På startsidan finns ytterligare två flikar: Kursdeltagare & lärare samt Nätverket. Under fliken Nätverket kan du läsa mer om Nationella nätverket för finansiell folkbildning – vilka vi är och vad vi gör.

Fliken Kursdeltagare & lärare riktar sig till dig som gått någon av våra kurser eller är yrkesverksam lärare. Här har vi samlat material från våra egna utbildningar och annat läromaterial som kan hjälpa dig att sprida kunskapen vidare.

Tillgänglighetsanpassning av webben

I samband med uppdateringen har hela webbplatsen också tillgänglighetsanpassats enligt riktlinjerna WCAG AA för att göra innehållet tillgängligt för en bred mottagargrupp, inklusive personer med olika typer av funktionsvariationer.

Vi hoppas att du gillar vår nya webbplats! För frågor om nya webbplatsen – kontakta finanskunskap@fi.se.