Gilla din ekonomi har ny vikarierande projektledare

Niklas Uppenberg kommer att vikariera som utbildningsprojektledare för Gilla din ekonomis kurser fram till juni 2022. Han kommer bland annat att driva våra utbildningsinsatser ”Trygga din ekonomiska framtid” och ”Tryggare ekonomi på äldre dar”.

Niklas kommer senast från Stiftelsen Allbright där han bland annat utbildat och coachat företagsledare och bolagsstyrelser inom jämställdhets- och inkluderingsfrågor. Niklas har även flerårig erfarenhet av att själv föreläsa och att coacha andra utbildare inom finansiell folkbildning genom organisationer såsom Ung Privatekonomi, Unga Aktiesparare och Aktiespararnas Riksförbund.

Niklas Uppenberg

Jag vill att fler människor ska koppla en positiv känsla till ämnet privatekonomi och genom kunskap och nya insikter bygga upp ett finansiellt självförtroende. Att nu få möjlighet att arbeta med detta på Finansinspektionen och genom nätverket Gilla din ekonomi är verkligen en dröm för mig då det erbjuder en fantastisk möjlighet att nå ut till en bred målgrupp av människor i diverse olika sammanhang, säger Niklas.

Välkommen Niklas!

Mejl: niklas.uppenberg@fi.se
Telefon: 08-40898298