Digitalt seminarium i privatekonomi för HKK-lärare

Vi hälsar dig som undervisar i privatekonomi på grundskolan varmt välkommen till ett digitalt seminarium i privatekonomi i höst. Seminariet är gratis och innehåller bara fakta, ingen försäljning. OBS! Seminariet för MVC/BVC personal är inställt.

Seminarium för grundskolelärare – 5 oktober 2021 kl. 16.00 – 18.00

Du som arbetar som hem- och konsumentkunskapslärare eller som undervisar i privatekonomi på grundskolan är välkommen att delta på detta seminarium. Innehållet är anpassat för dig som lärare för att du ska sprida kunskaperna vidare till dina elever.

Seminariet samordnas av Finansinspektionen och är ett samarbete mellan myndigheter och företag inom Gilla din ekonomi. På seminariet föreläser Finansinspektionen, Kronofogden, Konsumenternas Bank- och finansbyrå, Fondbolagens förening och Min Pension.

Anmäl dig här!

Hjälp gärna oss att sprida inbjudan till seminariet – stort tack!

INSTÄLLT Seminarium för MVC/BVC-personal – 6 oktober 2021 kl. 13.00 – 15.00

Seminariet i privatekonomi för MVC/BVC personal är inställt på grund av för lågt deltagarantal.