Välkommen till nya gilladinekonomi.se

I dag lanseras Gilla din ekonomis nya webbplats. Webbplatsen har behållit adressen www.gilladinekonomi.se men har bytt skepnad. Målsättningen är att den nya webbplatsen ska vara lättnavigerad och tydligare kommunicera vad nätverket är och gör.

Vanda Brandt, GDE:s kansli

Vår webbplats har nu ett modernare utseende med bättre funktioner. Den har även tillgänglighetsanpassats så att innehållet lämpar sig för en bred målgrupp. På startsidan finns nu fyra genvägar: nätverk, utbildningar, informatörer och privatekonomi som ska gör det enklare för dig som besökare att hitta det du letar efter, säger Vanda Brandt, kommunikatör på Gilla Din Ekonomis kansli.

Det här är nytt på gilladinekonomi.se:

Fyra nya genvägar på startsidan

På startsidan har vi byggt fyra genvägar som ska göra det enklare för dig som besökare att hitta det du letar efter. Är du nyfiken på Gilla Din Ekonomi? Då kan du gå in på fliken nätverk för att läsa mer om vilka vi är, vad vi gör och vad vi vill. Vill du veta mer om våra utbildningsinsatser? Besök då sidan utbildningar, där du hittar mer information om våra kurser och dess innehåll. Har du gått någon av våra kurser? Klicka då på genvägen informatörer – där kan du som vidareinformatör ladda ner användbart utbildningsmaterial.

Fliken privatekonomi är ny och har inte funnits på webbplatsen innan. Tanken är att du som vill öka dina kunskaper i privatekonomi enkelt ska hitta och ha möjlighet att ladda ner nätverkets oberoende och gratis utbildningsmaterial som broschyrer och podcast. Under vintern lanserar Gilla Din Ekonomi en digital
e-utbildning om privatekonomi som kommer att vara öppen för alla att ta del av under fliken privatekonomi.

Bättre nyhetsflöde

På webben finns nu ett modernt nyhetsflöde där nyheterna är i fokus. I våra nyheter tar vi upp aktuella frågor, informerar om våra utbildningsinsatser och berättar vad som är på gång inom nätverket.

Nyttiga länkar ersätter kartfunktionen

Saknar du kartfunktionen för att hitta utbildningar på gamla webben? Ingen fara! Besök sidan ”nyttiga länkar” – där hittar du länkar till gratis oberoende vägledning och tips på kostnadsfria föreläsningar i privatekonomi nära dig.

Tillgänglighetsanpassning av webben

I samband med uppdateringen har hela webbplatsen också tillgänglighetsanpassats enligt riktlinjerna WCAG AA för att göra innehållet tillgängligt för en bred mottagargrupp, inklusive personer med olika typer av funktionsnedsättningar.

Webbplatsen är som sin föregångare byggd i Word Press, men i ett annat tema med ytterligare fina funktioner. Layout och design har fått ett rejält ansiktslyft. Vi hoppas att du gillar vår nya webbplats! För frågor om nya webbplatsen – kontakta finanskunskap@fi.se.