Nya villkor för Gilla din ekonomis nyhetsbrev

Gilla din ekonomi har två nyhetsbrev. Ett om nätverket och ett annat för informatörer (de som gått någon av nätverkets kurser). I och med GDPR har prenumerationslistorna rensats. 

Den 25 maj börjar den nya dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation, GDPR) att gälla i Sverige och resten av EU. Den reglerar hur personuppgifter får behandlas och syftar till att stärka skyddet för den personliga integriteten.

Därför har kansliet samlat in godkännande från de som önskar att fortsätta prenumerera på nyhetsbreven. De som inte lämnat sitt godkännande har raderats från registret, som finns hos kansliet på Finansinspektionen.

Vad sparas?
Prenumeranters mejladress och vad du valt att prenumerera på sparas. Mejladressen används endast för detta syfte och vi sprider den inte till någon annan part. Prenumeranter kan när som helst avsluta sin prenumeration och då tas mejladressen bort från vår databas. Här kan du läsa mer om FI:s behandling av personuppgifter.

För att prenumerera, fyll i formuläret på sidan nätverk eller informatör.