Möt Gilla Din Ekonomis nya projektledare och kommunikatör

Nu är rollen som Finansinspektionens utbildningsprojektledare för Gilla Din Ekonomis kurser tillsatt. Det blir Sofia Bjursell som framöver kommer att driva utbildningsinsatserna. Välkommen!

Sofia har under fyra års tid arbetat med Gilla Din Ekonomis kommunikation, kansli och diverse projekt inom nätverket.

Sofia Bjursell

Min resa började på FI som kommunikatör för fyra år sen och jag brinner lika starkt nu som då för att sprida kunskap och intresse i privatekonomi. Det är otroligt givande när personer i olika åldrar och olika situationer blir rustade med mer kunskap inom det bästa ämnet jag vet, privatekonomi!  I min nya roll som utbildningsprojektledare ser jag fram emot att tillsammans med nätverkets fantastiska föreläsare resa landet runt och hålla kurser, säger Sofia Bjursell, FI.

Vi välkomnar även nytillskottet Vanda Brandt som nu har Sofias tidigare roll som kommunikatör för Gilla Din Ekonomi.

Vanda Brandt

Jag tycker att det både ska bli roligt och spännande att få arbeta med nätverket Gilla Din Ekonomi. Finansinspektionens uppdrag för finansiell folkbildning är något jag tycker är otroligt viktigt. Att allmänheten har kunskap om privatekonomi är nödvändigt för ett fungerande samhälle och att då få vara med och bidra till att den kunskapen sprids känns givande. Att dessutom arbeta med det jag brinner för – kommunikation, känns extra roligt, säger Vanda Brandt, FI.