Nätverket växer med tre nya medlemmar

Gilla din ekonomis nätverk utökas med tre nätverksmedlemmar. Nu ska de tre nya medlemmarna, Brummer & Partners, EKC och Nordax Bank, samarbeta med nätverket i frågor om privatekonomisk utbildning. Välkomna! 

Brummer & Partners
Som aktör inom pension och sparande har vi ett ansvar att bidra till bättre kunskap. Vi har dessutom ett stort samhällsengagemang inriktat mot matematik, ett ämne som är nära förknippat med privatekonomi. Därför var beslutet att bli medlemmar i Gilla din ekonomi enkelt.

EKC (Ekonomiskt Kunskaps Center i Gävle) 
EKC är ett nätverk där socioekonomiska frågor står i fokus. Flertalet av aktörerna jobbar aktivt med att på olika sätt hjälpa människor i ekonomisk utsatthet och att lära dem hantera sin ekonomi. Samverkan för påverkan är anledningen till att vi vill vara med i nätverket. Vi ser fram emot att vara med som föreläsare i Trygga din ekonomiska framtid för Svenska kyrkans anställda.

Nordax Bank
Nordax är en bank som arbetar med kreditgivning. Nätverket Gilla Din Ekonomis vision att bidra till att konsumenter ska ha tillräckliga kunskaper för att kunna fatta välgrundade, medvetna ekonomiska beslut om sin privatekonomi ligger i linje med vår verksamhet och våra värderingar som företag.

Nu består nätverket av 82 medlemmar. Se alla här.