BROSCHYRER

Här finns fem broschyrer som är en del av nätverkets utbildningsmaterial. Informationen är oberoende och framtagen av nätverket. Broschyrerna och handboken finns även att läsa i nätverkets kostnadsfria app.

För dig som ordnar studiecirklar eller andra kurstillfällen inom Gilla Din Ekonomi, finns det tryckta exemplar att kostnadsfritt beställa nedan.

Budget Betala

Broschyren guidar dig igenom mycket av det du behöver veta om budget och betala, som till exempel balans mellan inkomster och utgifter och om att hamna i skuld.

Pension

Broschyren guidar dig igenom mycket av det du behöver veta om pension, som till exempel pensionstänk genom livet, pensionsprognos och olika sorters pensionssparande.

Spara Låna

Broschyren guidar dig igenom mycket av det du behöver veta om att spara och låna, som till exempel hur pengar kan ge frihet och trygghet, kort- och långsiktigt sparande och låneformer.

Fonder

Broschyren guidar dig igenom mycket av det du behöver veta om fonder som till exempel månadssparande, avgifter och riskspridning.

Familjejuridik

Broschyren guidar dig igenom grundläggande regler inom familjejuridiken som till exempel vad som gäller när man blir sambo, gifter sig och får barn, separerar eller skiljer sig eller om en familjemedlem avlider.

 

BESTÄLL BROSCHYRER

För dig som ordnar studiecirklar eller andra kurstillfällen inom Gilla Din Ekonomi finns  tryckta exemplar att beställa, kostnadsfritt. Kontakta Finansinspektionen på finanskunskap@fi.se eller fyll i formuläret. 

Namn*

E-post *

Postadress*

Antal och sort.*

Det är bara du som ordnar studiecirklar inom Gilla Din Ekonomi som kan beställa tryckta broschyrer.